Problemen met ADHD oplossen

door | september 29, 2020

Lilli was nooit als een klein meisje. Ze was vol leven en enthousiast over alles om haar heen. Ze hield van iedereen en iedereen hield van haar. Ze was mijn eerste kind, dus ik heb nooit nagedacht over wat een “normale” 5 jaar zou moeten gedragen. Ik was erg gelukkig om thuis te zijn met haar vanaf de geboorte en nooit gedacht dat ze anders zou zijn dan enig ander kind. Rond deze tijd, echter, de K-5 begon. Ze begon haar eerste jaar op een school vol opwinding klaar om nieuwe mensen te ontmoeten en op de wereld. Naarmate het jaar vorderde, de leraar begon naar huis te sturen notities elke nacht te zeggen dat ze niet kon kalm zijn, kon ze zich niet concentreren, ze was afleidend, enz. Ik was niet gelukkig, Lilli was niet gelukkig, en papa was niet gelukkig. Dus we vochten door het schooljaar en besloten om naar huis school volgend jaar. Toen we onze school vanuit huis begonnen, was ik in staat om te beseffen en te zien wat de leraar in gedachten had. Ze was erg druk en actief, maar door thuis te zijn waren we in staat om een meer actieve baan te doen in plaats van constant te zitten. Ik begon me te realiseren dat ze nog steeds niet helemaal hield wat we leerden omdat ze het zo druk had en haar hersenen aan het racen waren. Nadat hij naar de dokter ging, zette hij haar op Ritalin. We zagen meteen een verandering in hoe ze in staat was om te zitten en concentreren, maar we merkten ook dat haar kwaliteit van leven was niet wat nodig was. Ze at niet (en ze was al zo klein) en in werkelijkheid was het gewoon niet haar. Ik hou eigenlijk van haar gelukkig, nerveus zelf (ik denk dat ik was zo gewend aan het). Tegelijkertijd kwamen we erachter dat ze stille aanvallen had. Ze vocht harder dan we dachten. Dus gingen we met meer medicatie. Tegen die tijd, ze was 7 jaar oud en het nemen van 7 verschillende medicijnen. Toen ze groeide, deed haar aanvallen dat ook. Ze had verschillende soorten aanvallen de hele dag en nacht. Dit kleine leventje was ongelukkig.

Tot slot, toen ze 13 was, mijn beste vriend vertelde me over een geweldig product dat was natuurlijk zonder additieven en was gemakkelijk te gebruiken. Ze vertelde me om het te proberen en kocht zelfs mijn eerste doos (ze eigenlijk kocht het voor een aantal van de andere problemen mijn andere kinderen hadden). We probeerden het voor deze specifieke kwesties en het werkte echt snel en ik was zo opgewonden. Dus ik deed meer onderzoek en besefte dat ze producten die kunnen helpen ADD / ADHD en epilepsie. Ik was zo opgewonden. Ik bestelde wat ik nodig had en zette het aan het werk. In de afgelopen 2 en een half jaar, ze is in staat geweest om te komen van alle, maar 3 van haar medicijnen, ze is niet continu aanvallen meer, ze is al op Ritalin, ze kan zich concentreren op haar school werk, en ze is zelfs basketbal spelen voor onze school. Ik had nooit gedacht dat ze in staat zou zijn om te doen wat ze deed. Maar ik weet ook dat ze niet in staat zou zijn om iets te doen zonder dit product.

Ik was zo onder de indruk toen ik naar haar keek. Ze wordt 16 in augustus, en ik ben zo trots op haar. Ze wordt een geweldige jongedame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *